Tjänster

Hälsa är individuellt och hälsoprogram skräddarsys utifrån dig och dina behov. Vi arbetar utifrån ett helhetstänk och ser till både kropp och knopp.

Intromöte 30 min 300 kr
Vi går igenom den hälsoenkät/hälsoscreening du gjort innan intromöte samt gör enklare mätningar och tar fram förslag på upplägg som passar dig (vägledning, program eller KBT-inriktat stödsamtal). Kostnad för intromöte dras av om du går vidare med tjänst.

Hälsovägledning 90-120 min 1190 kr
Vi går grundligt igenom din nuvarande livsstil och vilka förändringar och mål du önskar få. Utifrån detta ges individuell hälsovägledning och material för att du ska kunna nå dina mål. Enklare mätningar ingår.
Du behöver själv implementera förändringen.
Hälsovägledning kan erbjudas med eller utan labb-tester. Kostnad för labb-tester tillkommer.
Detta passar dig som vet att du lätt kan hålla dig till ett program på egen hand.

Hälsoprogram 1 månad 1990 kr

Vi gör hälsovägledning enligt ovan men här finns vi med som stöd under din resa med nya livsstilsrutiner. Här ingår coachsamtal varannan vecka (2 st), uppföljningsmöte samt slutmöte.

Hälsoprogram 2 månader 2990 kr
Vi gör hälsovägledning enligt ovan men här finns vi med som stöd under din resa med nya livsstilsrutiner. Här ingår coachsamtal varannan vecka (4 st), uppföljningsmöte samt slutmöte.

Hälsoutmaning i grupp 650 kr
Ingå i en re-set grupp där vi under en månads tid arbetar med kost, rörelse, sömn,
återhämtning. Vi utgår från ett manualbaserat upplägg som genomförs under en månads tid. Utmaningen börjar med individuellt förberedande samtal och du fyller i hälsoplan innan, därefter träffas vi i grupp en gång i veckan där vi går igenom olika teman kring hälsa. Material ingår.

Just nu har vi ingen datum för nästa grupp men är du intresserad så mejla oss på kontakt@halsogott.se så drar vi igång en 🙂

Stödsamtal 45 min
Samtal utifrån KBT inriktade metoder ex vid oro, ångest, nedstämdhet, relationer och förändringsarbete.
Vid intresse, mejla kontakt@halsogott.se

Föreläsning 60, 90, 120 min Föreläsning om kost, rörelse, sömn, stress/återhämtning. Anpassas utifrån önskemål från uppdragsgivare. För förfrågan och prisförslag, vänligen mejla.

Skulle det vara så att du vill ha ett upplägg som inte finns angivet, eller bara vill ställa en fråga,
tveka då inte att kontakta oss för att diskutera olika möjligheter. Vi innehar F-skattsedel.

VILLKOR
Bokat möte ska avbokas senast 24 timmar innan, annars debiteras detta.